Bostads Ab Närpes Torghuset

Höghus centrum

Kambvägen 2
64200 Närpes

Nya höghusbostäder till Närpes

Nu har du chansen att flytta in i Lemminkäinens efterlägntade höghus alldeles i Närpes kärncentrum! Torghusets bostäder blev färdiga i juni 2017. Dessa stiliga hem erbjuder bekymmersfritt och modernt boende på bästa plats. Hisshuset i fyra våningar byggs invid torget i Närpes, med en affärslänga i ett plan längs torget.

Huset erbjuder 15 nya bostäder i storleksklasserna 50 m² - 104,5 m² samt fem affärslokaler i storlekarna 49,0 -91,5 m². Bostadshuset uppförs på adressen Kambvägen 2, med huvudingången mot Närpesvägen. Affärslokalernas huvudingång placeras direkt mot torget.

Torghuset erbjuder moderna lösningar för olika livssituationer så byt nu till detta bekymmerslösa boende där du kan glömma alla gårds- och snöarbeten! Ett lätt boende långt in i framtiden där inga renoveringsbehov finns i sikte.

Bekanta dig med de lediga bostäderna genom att klicka på ifrågavarande bostad i prislistan nedan. Du kan även ladda ner projektets broschyr med alla bottenplaner från linken i den högra kanten på denna sida.

 

När du köper ett hem av detta husbolag före sista oktober får du flyttjänst på köpet! Kampanjtiden är 1.9.–31.10.2018.  Läs mera: yit.fi/muuttoetu

Höghushem på bästa plats i Närpes

Det stilrena och nutida Bostads Ab Närpes Torghuset är beläget alldeles i kärncentrum av Närpes, med bl.a. skolor, daghem, butiker, caféer, simhall och gym på kort avstånd.

Ett stenkast ifrån, på andra sidan torget finns det splitternya hotell-, restaurang- och konferensfastigheten Mittistan, som också erbjuder kulturupplevelser och välfärdstjänster. Torghuset kompletterar och förstärker stadsbilden i Närpes tillsammans med Mittistan-fastigheten, men respekterar ändå stadens historiska landskap och närheten till havet och naturen. 

För den som vill njuta av omgivningen och den friska luften är bostadsbolagets gemensamma grönområde samt bostädernas egna inglasade balkonger en ypperlig plats att dricka sitt morgon- eller kvällskaffe på.

På gården finns  öppna bilstolpplatser med uttag för motorvärmare som säljs som skilda aktier.

Njut av att bo i en splitterny bostad

Torghusets effektiva hem är välutrustade med modern teknik och hållbara samt högklassiga material. Alla hem utrustas bl.a. med spjälgardiner och inglasad balkong och nästan alla bostadstyper är utrustade med egen bastu.

De nya hemmen har bl.a. högklassig ljus ekparkett, moderna Petra kök med energieffektiva hushållsmaskiner, keramiska plattor till badrummet från Laattapiste, garderober med skjutdörrar och en mjuk och mysig balkongmatta. Alla kök är utrustde med keramisk spishäll och inbyggd ugn, kombinerat kyl/frysskåp samt diskmaskin från Electrolux.

Torghuset är anslutet till fjärrvärmenätverket och bostädernas uppvärmning fungerar med vattenburen golvvärme, som kan justeras rumsspecifikt med termostat. Varje bostad har ett eget maskinellt ventilationssystem med värmeåtervinning som regleras via spiskupan i köket. Alla bostäder har också enligt de moderna kriterierna bostadsspecifika vatten- och elmätare. I bostadens skötselvederlag ingår Anvias media-anslutning som består av trådlöst internet på 50 Mbit/s samt kabel-tv anslutning.

Du kan bekanta dig närmare med de material och den utrustning som hemmen utrustats med i den separata materialbroschyren som du hittar i högra spalten på denna sida.

En förstärkning av stadsbilden i Närpes

Planeringen av torgkvarteret har grundat sig på tanken att det nya bostadshuset skall komplettera Mittistan projektet på andra sidan huvudvägen. Torghuset med dess affärslokaler på marknivå ramar in torget så att det tillsammans med de befintliga byggnaderna skapar ett nytt rum där Närpesborna t.ex. kan njuta av det fina vädret eller kanske av en god lunch. Affärslokalernas huvudingång är direkt från torget, vilket bidrar till att miljön där blir mera trivsam och händelserik med folk och aktiviteter.

Torghusets bostäder mitt i centrum gör att husets nya invånare från första parkett får tillgång till och utsikt över all service och de aktiviteter som torget bjuder på.

Lägenheterna har byggts enligt gällande lagar och regleringar och de är bl.a. anpassade för funktionshindrade och hissen går genom hela huset från källare till övesta våningen.

Bostadsförsäljare

Jaana Dahl
Bostadsförsäljare
jaana.dahl@yit.fi
02071 50790

Samtalsavgift från fast telefon 8,28 cent/samtal + 7,00 cent/min, från mobiltelefon 8,28 cent/samtal + 17,00 cent/min.

Alla kontaktuppgifter till bostadsförsäljningen

Vill du veta mera om bostadsbolaget?

i

Ge oss dina kontaktuppgifter eller fråga efter mera information. Vi kontaktar dig inom kort.

Fyll i blanketten

Information om bostadsbolaget

Våningsplan Torghuset har fyra bostadsvåningar, där våning ett befinner sig på markplan. Under huset finns en källare med gemensamma utrymmen. Förutom huvudbyggnaderna hör även en separat garagebyggnad, med ett avfallsrum på gaveln, till bostadsbolaget. Alla garageplatser är sålda.
Arkitekt Torghusen har planerats av arkitekt Gerd Hytönen på Lång-Kivilinna & Larikka Arkitekter Ab i Vasa.
Övriga utrymmen I husets källare placeras bl.a. bolagets bombskydd samt ett torkrum som invånarna kan reservera för byktorkning. I källaren finns även husets bostadsspecifika lösöresförråd, medan cykelförrådet placeras på entréplanet.
Bilplatser Bilplats med motorvärmarstolpe: 12 st
Garage: 6 st
Energiklass C2013
Värmesystem Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk bostadsspecifik ventilation med värmeåtervinnig
Antennsystem Kabel-tv
Data-anslutning Fiber
Grund för kapitalvederlag aktie st.
Markägande Egen

Bostäder och bilplatser

Bostad Typ Storlek (m²) Våning Försäljningspris (€) Skuldfritt pris (€) Inlösningsandel av hyrestomt (€)
A 2 (reserverad) 2r+k+b 57,0 47 447 183 000 -
A 3 2r+k+b 57,0 2/4 Såld
A 8 2r+k+b 57,0 3/4 Såld
A 5 2r+ku 50,0 2/4 Såld
A 10 2r+ku 50,0 3/4 Såld
A 13 3-4r+k+b 86,5 4/4 Såld
A 14 3r+k+b 66,5 4/4 Såld
A 7 3r+k+b 75,0 2/4 Såld
A 12 3r+k+b 75,0 3/4 Såld
A 6 3r+k+b 79,0 2/4 Såld
A 11 3r+k+b 79,0 3/4 Såld
A 1 3r+ku+b 76,5 1/4 Såld
A 4 3r+ku+b 76,5 2/4 Såld
A 9 3r+ku+b 76,5 3/4 Såld
A 15 4r+k+b 104,5 4/4 Såld
Nummer Typ Försäljningspris (€) Skuldfritt pris (€)
BP 2 (reserverad) Bilplats med motorvärmarstolpe 3 000 3 000
BP 3 (reserverad) Bilplats med motorvärmarstolpe 3 000 3 000
BP 5 (reserverad) Bilplats med motorvärmarstolpe 3 000 3 000
BP 1 Bilplats med motorvärmarstolpe Såld
BP 4 Bilplats med motorvärmarstolpe Såld
BP 6 Bilplats med motorvärmarstolpe Såld
BP 7 Bilplats med motorvärmarstolpe Såld
BP 8 Bilplats med motorvärmarstolpe Såld
BP 9 Bilplats med motorvärmarstolpe Såld
BP 10 Bilplats med motorvärmarstolpe Såld
BP 11 Bilplats med motorvärmarstolpe Såld
BP 12 Bilplats med motorvärmarstolpe Såld
G 1 Garage Såld
G 2 Garage Såld
G 3 Garage Såld
G 4 Garage Såld
G 5 Garage Såld
G 6 Garage Såld

Bilder på bostadsbolaget