Asunto Oy Jyväskylän Oskari

Kerrostalo Tourula

Kivääritehtaankatu 8
40100 Jyväskylä
  • Suunnitteilla

Uusia, uniikkeja koteja Tourulaan

Rakennamme punatiilisen Tourulan Kivääritehtaan naapuriin tyylikkäitä kerrostaloasuntoja! Omaleimainen asuinpaikka sijaitsee Tourujoen luonnonsuojelualueen ja Seppälän palveluiden lähellä, lyhyen kävelymatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Tourulan Oskarin sisustusmateriaalit on suunnitellut Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylän sisustusarkkitehti Senni Autere

Ylellinen häivähdys teollisuusmiljöötä

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä Kivääritehdas inspiroi Oskarin kotien suunnittelua. Valittavana on kolme tasokasta sisustusteemaa. Elegantti moderniteema on ajattoman vaalea, klassisessa teemassa on ripaus vanhan ajan tunnelmaa tapetteineen sekä peiliovineen, tehdasteemassa on rouheita pintoja betonista, tiilestä ja puusta.

Ylimmän kerroksen läpitalon huoneistoissa on tilaan räätälöidyt sisustukset. Kummassakin kodissa on runsaasti tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, kuten tehosteseinäpaneelit ja leveät tammilankkuparketit. Huoneistojen keittiöt ovat tyylikkäitä sisustuselementtejä jo sellaisenaan.  

Oskarin valoisissa kodeissa on kaikki modernit mukavuudet, kuten vesikiertoinen lattialämmitys ja integroidut keittiökoneet. Huoneistojen viistot, lasitetut parvekkeet ovat tilavia. Osassa pienimpiä asuntoja on ranskalaiset parvekkeet. Osassa koteja on myös omat saunat. Valitse oma tyylisi ja ota yhteys Asiakaspalveluumme!

Asuntoja myy

Johanna Tulla
Asuntomyyjä
johanna.tulla@yit.fi
02071 57811

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Haluatko tietää taloyhtiöstä lisää?

i

Jätä yhteystietosi tai kysy lisätietoja. Otamme sinuun yhteyttä pian.

Täytä lomake

Taloyhtiön tiedot

Sijainti