Kiinteistö Oy Tahkoniemi 4

Paritalo Tahkovuori

Niemenkuja 4
73310 Tahkovuori
  • Muuttovalmis
  • Asuntojen koot: 88,0 - 88,0 m2
  • Asuntoja vapaana: 1 / 2 kpl
  • Oma tontti

Unelma Tahkolla

Esittelyt hiihtolomaviikoilla 21.1., 28.2. klo 10.00 - 16.00 ja 7.3. kelo 12.00 - 16.00 ! Premium-tasoista loma-asumista valmiiksi kalustetussa ja varustetussa paritalossa sinulle, joka arvostat laadukkaita materiaaleja ja rauhallista sijaintia luonnonkauniissa maisemissa. Kiinteistöyhtiöön kuuluu 2 huoneistoa. Oma tontti järven läheisyydessä, golfkentän ja latujen vierellä ja lähellä palveluita. Kaikki toiminnot ovat yhdessä tasossa. Saunaosastolta käynti suoraan takalla varustetulle etelään pain sijaitsevalle lasitetulle terassille. Makuuhuoneissa sijaitsevat kylpyhuoneet tuovat luksusta loman viettoon. Huoneistoissa on oma maalämpöjärjestelmä, tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla, hälytysjärjestelmä, kaapeli-tv, keskuspölynimuri sekä laadukkaat ja tyylikkäät materiaalit, varusteet ja kalusteet. Erillinen kodinhoitohuone, jossa pyykkikone, kuivausrumpu ja kuivauskaappi. Erillinen varasto sisäänkäynnin yhteydessä ulkoiluvarusteille. Erillisessä varastorakennuksessa huoneistokohtainen varasto isolla ovella, josta mahtuu sisään vaikka moottorikelkka. Sovi yksityisnäyttö sinulle sopivana aikana. Ajo-ohje; aja Sääskiniementietä kylpylän jälkeisestä liikenneympyrästä n. 1,3 km, käänny oikealle Niemennokantielle, aja noin 400 m ja käänny oikealle Niemenkujalle, käänny vasemmalle ensimmäisen paritalon jälkeen, kohde on kujan päässä vasemmalla puolella sijaitseva viimeinen paritalo.

Rauhallinen sijainti Sääskiniemessä järvimaisemissa

Rauhallinen paikka lähellä golfkenttää ja hiihtolatuja. Keittiön ja ruokailutilan ikkunat järvimaisemissa. Lasitetulla terassilla voit nauttia auringon lämmöstä. Tasainen oma tontti.

Laadukkaat materiaalit

Keittiössä kalusteet lämpökäsiteltyä koivua,  integroitu apk ja mikro, liesitaso ja erillisuuni, rosteriset kylmäkalusteet.
Oleskelutilojen lattiat merbau parkettia, eteinen ja kosteat tilat lattiat laattaa. Makuuhuoneiden yhteydessä omat kylpyhuoneet, joissa suihkut. Kaikki kylpyhuonetilat laatoitettu. Kodinhoitohuoneessa pyykkikone, kuivausrumpu ja ja kuivauskaappi sekä vesipiste.
Takka olohuoneessa ja lasitetulla terassilla. Hälytysjärjestelmä, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla, maalämpö.
Autokatoksen yhteydessä varasto ulkoiluvälineille. Autokatoksen lisäksi pihaan mahtuu hyvin 2 autoa.

Asuntoja myy

Marju Jassu-Kukkonen
Asuntomyyjä
marju.jassu-kukkonen@yit.fi
02071 57595

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Seuraava esittely

helmi
28

Keskiviikko 28.2.2018
10:00 - 16:00
Tervetuloa tutustumaan!

Myydään kalustettuna!

!

Valmiiksi kalustettu paritalohuoneisto, johon pääset viettämään vapaa-aikaa tai arkea vaikka heti.

Haluatko tietää taloyhtiöstä lisää?

i

Jätä yhteystietosi tai kysy lisätietoja. Otamme sinuun yhteyttä pian.

Täytä lomake

Taloyhtiön tiedot

Lämmitysjärjestelmä Maalämpö
Ilmanvaihto Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilman vaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla
Pääomavastikeperuste
Lisätiedot Paritaloyhtiö, johon kuuluu 2 huoneistoa.
Tontin omistus Oma

Sijainti


Asunnot ja autopaikat

Huoneisto Tyyppi Koko (m²) Kerros Myyntihinta (€) Velaton hinta (€) Vuokratontin lunastusosuus (€)
A 1 3h+kk+s 88,0 1/ 278 000 278 000 -
B 1 3h+kk+s 88,0 1/ Myyty

Kuvia taloyhtiöstä