Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä Raappavuoreen rakennetaan?

Rakennamme Raappavuoreen kolme kerrostalokohdetta. Kohteisiin tulee yhteensä 163 uutta asuntoa. Kaksi kohteista on jo valmiita, ja viimeinen on rakenteilla.

Missä Raappavuori sijaitsee?

Tontit sijaitsevat suojaisassa paikassa viheralueen vieressä, Martinlaakson kupeeseessa Vantaalla. Myyrmäen keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä, ja Louhelan rautatieasemalle on alle kilometri. Aivan uusien talojen vieressä sijaitsee päiväkoti ja kivenheiton päässä Energia Areena ja Myyrmäen urheilupuisto. Kohteiden katuosoite on Loiskekuja, joka kääntyy Raappavuorentieltä itään.

Milloin asunnot valmistuvat?

Asunto Oy Vantaan Loiskekujan rakentaminen on alkoi toukokuussa 2015 ja se valmistui loppuvuonna 2016. Asunto Oy Vantaan Vihertikan rakentaminen alkoi syksyllä 2015, ja uudet asukkaat pääsivät muuttamaan keväällä 2017. Asunto Oy Vantaan Viherpeipon rakentaminen aloitettiin sen jälkeen. Kokonaisuudessaan Lemminkäisen kohteiden alueella arvioidaan olevan valmiina loppuvuodesta 2018.

Millaisia taloja ja asuntoja alueelle tulee?

Talot ovat 6-kerroksisia ja julkisivuiltaan tiilimuurattuja. Asunto Oy Vantaan Loiskekujan asunnot ovat vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja.  Asunto Oy Vantaan Vihertikassa ja Asunto Oy Vantaan Viherpeipossa on omistusasuntoja. Vihertikka koostuu kahdesta talosta ja Viherpeipossa on yksi kaksiportainen, 6-kerroksinen talo.

Miten uusien asukkaiden pysäköinti on järjestetty?

Uusien kerrostalojen yhteyteen on rakennettu paikoitusalue. Osa paikoista on katettuja.

Haittaako rakennustyömaa liikennettä?

Työmaasta aiheutuu valitettavasti ajoittaista häiriötä liikenteelle. Teemme parhaamme, jotta aiheutuva häiriö olisi mahdollisimman vähäinen ja lyhytaikainen.

Milloin rakennustöitä tehdään?

Teemme töitä maanantaista perjantaihin klo 7–15.30. Satunnaisesti joudumme jatkamaan töitä arkisin klo 18 saakka ja viikonloppuisin klo 7–15.30.

Millaista häiriötä työmaa voi lähialueella aiheuttaa?

Paalutustöistä, betonikuljetuksista ja betonivaluista aiheutuu ajoittaisia äänihaittoja ja liikenteen pysäytyksiä.

Miten häiriöistä kerrotaan?

Kerromme työmaan ajankohtaisista asioista Raappavuoren Facebook-sivulla noin kerran viikossa.

Mistä saan lisätietoja tulevista asunnoista?

Tutustu Vihertikkaan tarkemmin verkkosivustollamme. Sivuston kautta voit tilata lisätietoa myytävinä olevista asunnoista myös postitse.

Voit kysyä lisätietoja asuntomyynnistämme, puh. 0800 95005 (maksuton) tai sähköpostitse asuntomyynti.helsinki@lemminkainen.com.

Keneltä voin kysyä työmaasta lisää?

Työmaasta lisätietoja antaa rakennuspäällikkö Rami Hietala: rami.hietala@lemminkainen.com.