Asunto Oy Turun Rauninpuisto 2

Kerrostalo Raunistula

Raunintie 6
20300 Turku
  • Suunnitteilla

Kodin rauhaa keskustan kupeessa

Turun keskustan läheisyyteen Raunintien varrelle rakennetaan uusi, tyylikäs kerrostalo alueella olevien kerros- ja omakotitalojen rinnalle. Tyylikkyys ja toimivuus ovat Rauninpuisto 2:n asuntojen avainsanoja. Kodeista löytyy valinnanvaraa yksiöistä tilaviin saunallisiin kolmioihin, ja ne sopivat toimivasta kaupunkikodista haaveilevalle. Rauninpuisto 2:n asunnoista löytyy useita eri kokoja ja pohjaratkaisuja, joten Rauninpuiston asunnoista on helppo löytää juuri itseä miellyttävä vaihtoehto. Rakentaminen alkaa kesällä 2018 ja muuttamaan pääset vuoden 2019 aikana.

Lähellä keskustaa, kaukana kiireestä

Haluaisitko asua kävelymatkan päässä Turun keskustan palveluista, mutta nauttia samalla rauhallisen alueen tunnelmasta. Raunintie on juuri tällainen kiireetön paikka keskustan kupeessa. Täältä pääset helposti vaikka kävellen keskustaan, joustavasti bussilla eri puolille Turkua ja ympäristökuntia. Yliopisto ja ammatti-instituutti ovat kävelymatkan etäisyydellä ja rautatieasemallekin on alle kilometrin matka.

Nykyaikaista tekniikkaa ja toimivia ratkaisuja

Rauninpuisto 2:n keittiöt on varustettu laadukkain kodinkonein. Niin astianpesukone, jääkaappipakastin, kuin liesi-uuniyhdistelmäkin ovat moderneja, laadukkaita malleja. Halutessasi voit itse vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä helpompi sinun on suunnitella juuri oman näköinen asuntosi.

Käytännöllisiä koteja eri elämäntilanteisiin

Rauninpuisto 2:n kodeissa avokeittiöt yhdistyvät saumattomasti oleskelutiloihin muodostaen kotien sydämen. Vesikiertoinen lattialämmitys helpottaa kodin kalustamista ja isojen ikkunoiden ansiosta huoneisiin tulvii luonnonvaloa. Kaikkiin asuntoihin on suunniteltu tilava, lasitettu parveke. Asuntojen suunnittelun lähtökohtana on ollut arjen helppous ja pienet yksityiskohdat, jotka tuovat ripauksen arjen luksusta elämiseen. 

Asuntoja myy

Arto Ruohola
Asuntomyyjä
arto.ruohola@yit.fi
020 715 8825

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Haluatko tietää taloyhtiöstä lisää?

i

Jätä yhteystietosi tai kysy lisätietoja. Otamme sinuun yhteyttä pian.

Täytä lomake

Taloyhtiön tiedot

Sijainti