Asunto Oy Järvenpään Joutsen

Kerrostalo Keskusta

Juholankatu
04400 Järvenpää
  • Suunnitteilla

Uusia asuntoja suunnitteilla Järvenpäähän – kauniit maisemat, keskusta lähellä

Järvenpään keskustan tuntumaan Sibeliuksenväylän varrelle on suunnitteilla uusia kerrostaloasuntoja. Asunto Oy Järvenpään Joutsen koostuu kahdesta 7-kerroksisesta talosta. Monista asunnoista tulee olemaan hienot maisemat Rantapuistoon ja Tuusulanjärvelle, ja toisella puolella levittäytyy viihtyisä pientaloalue. Joutsenen kodeista on keskustaan 10 minuutin kävelymatka, juna-asemalle noin 1 km ja linja-autoasemalle kävelee vartissa. Rantapuiston vehmaat maisemat ovat vain muutaman askeleen päässä.

Viihtyisä ja vetovoimainen Järvenpää

Tuusulanjärvellä ja Järvenpäällä on kulttuurihistoriallisesti merkittävä rooli, ja kaupunki tunnetaankin muun muassa Sibeliuksen kotipaikkana. Musiikki kuuluu järvenpääläisten elämään muutenkin – vuotuinen festivaali PuistoBlues on monille olennainen osa kesänviettoa. Musiikkiin viittaa myös Rantapuistossa sijaitsevan suuren veistoksen nimi, Kolmisointu. Monet viihtyisät ravintolat, kahvilat ja oleskelupaikat skeittipuistosta uimarantaan ovat löytäneet paikkansa Rantapuistosta tai sen tuntumasta.

Järvenpää on yksi Keski-Uudenmaan vetovoimaisimmista kasvukeskuksista. Pääradan ansiosta liikkuminen muun muassa Helsingin suuntaan on vaivatonta, ja keskustasta löytyy oikeastaan kaikki, mitä arjessa tarvitaan.

Joutsenen ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2019. Jätä yhteystietosi tällä sivulla, niin pidämme sinut ajan tasalla!

Asuntoja myy

Haluatko tietää taloyhtiöstä lisää?

i

Jätä yhteystietosi tai kysy lisätietoja. Otamme sinuun yhteyttä pian.

Täytä lomake

Taloyhtiön tiedot

Sijainti