Asunto Oy Järvenpään Joutsen

Kerrostalo Keskusta

Juholankatu
04400 Järvenpää
  • Suunnitteilla

Uusia asuntoja suunnitteilla Järvenpäähän – kauniit maisemat, keskusta lähellä

Järvenpään keskustan tuntumaan Sibeliuksenväylän varrelle on suunnitteilla uusia kerrostaloasuntoja. Asunto Oy Järvenpään Joutsen koostuu kahdesta 7-kerroksisesta talosta. Monista asunnoista tulee olemaan hienot maisemat Rantapuistoon ja Tuusulanjärvelle, ja toisella puolella levittäytyy viihtyisä pientaloalue. Joutsenen kodeista on keskustaan 10 minuutin kävelymatka, juna-asemalle noin 1 km ja linja-autoasemalle kävelee vartissa. Rantapuiston vehmaat maisemat ovat vain muutaman askeleen päässä.

Kysely on päättynyt ja suunnittelu etenee

Kysyimme nettisivuillamme, millaisia toiveita ihmisillä olisi Joutsenen asunnoista. Kiitos kaikille vastanneille arvokkaista ajatuksistanne! Pyrimme ottamaan toiveet huomioon asuntojen suunnittelussa. Suunnittelu jatkuu edelleen, ja Joutsenen kotien ennakkomarkkinointi alkaa arviolta vuoden 2019 alussa.

Puolet vastaajista toivoi asunnon pinta-alaksi 70–90 m2, neljäsosa halusi asunnon koon olevan 40–65, ja muutamat vastaajat toivoivat 90–120 m2 asuntoja. Joukossa oli myös joitakin pienten asuntojen kysyjiä. Suunnittelun lähtökohtana onkin nyt käytetty tätä jakaumaa.

Toivelistan kärjessä olivat kauniit maisemat sekä tilava parveke. Siksi Joutsenen kaikkien asuntojen reilunkokoiset parvekkeet on suunniteltu järvelle päin. Suurimmat asunnot ovat kulmahuoneistoja, joista joidenkin ikkunat avautuvat jopa kolmeen ilmansuuntaan. Osassa asuntoja parveke on asunnon levyinen. Molempien talojen ylimpään kerrokseen tulee myös kattoterassiasuntoja. Kolmas, selkeästi esiin noussut toive olivat riittävät säilytystilat. Vaatehuoneita tuleekin löytymään useasta asuntotyypistä komeroiden lisäksi.

Viihtyisä ja vetovoimainen Järvenpää

Tuusulanjärvellä ja Järvenpäällä on kulttuurihistoriallisesti merkittävä rooli, ja kaupunki tunnetaankin muun muassa Sibeliuksen kotipaikkana. Musiikki kuuluu järvenpääläisten elämään muutenkin – vuotuinen festivaali PuistoBlues on monille olennainen osa kesänviettoa. Musiikkiin viittaa myös Rantapuistossa sijaitsevan suuren veistoksen nimi, Kolmisointu. Monet viihtyisät ravintolat, kahvilat ja oleskelupaikat skeittipuistosta uimarantaan ovat löytäneet paikkansa Rantapuistosta tai sen tuntumasta.

Järvenpää on yksi Keski-Uudenmaan vetovoimaisimmista kasvukeskuksista. Pääradan ansiosta liikkuminen muun muassa Helsingin suuntaan on vaivatonta, ja keskustasta löytyy oikeastaan kaikki, mitä arjessa tarvitaan.

Jos haluat saada esitteen ja hinnaston heti ennakkomarkkinoinnin alkaessa, jätä yhteystietosi tällä sivulla!

Asuntoja myy

Haluatko tietää taloyhtiöstä lisää?

i

Jätä yhteystietosi tai kysy lisätietoja. Otamme sinuun yhteyttä pian.

Täytä lomake

Taloyhtiön tiedot

Sijainti