Asunto Oy Järvenpään Joutsen

Kerrostalo Keskusta

Juholankatu
04400 Järvenpää
  • Suunnitteilla

Uusia asuntoja suunnitteilla Järvenpäähän – kauniit maisemat, keskusta lähellä

Järvenpään keskustan tuntumaan Sibeliuksenväylän varrelle on suunnitteilla uusia kerrostaloasuntoja. Ne rakennetaan kahdessa vaiheessa, ensin Tuusulan puoleinen Asunto Oy Järvenpään Joutsen ja pysäköintirakennus, sitten kaupungin puoleinen Asunto Oy Järvenpään Kurki. Joutsenen asuntojen alustavat koot ovat 26–96,5 m2. Joutsenen ennakkomarkkinointi alkaa alkuvuonna 2019. Jätä yhteystietosi tällä sivulla, niin pidämme sinut ajan tasalla!

Monista asunnoista tulee olemaan hienot maisemat Rantapuistoon ja Tuusulanjärvelle, ja toisella puolella levittäytyy viihtyisä pientaloalue. Keskustaan on 10 minuutin kävelymatka, juna-asemalle noin 1 km. Rantapuiston vehmaat maisemat ovat vain muutaman askeleen päässä.

Viihtyisä ja vetovoimainen Järvenpää

Tuusulanjärvellä ja Järvenpäällä on kulttuurihistoriallisesti merkittävä rooli, ja kaupunki tunnetaankin muun muassa Sibeliuksen kotipaikkana. Musiikki kuuluu järvnpääläisten elämään muutenkin - festivaali PuistoBlues on monille olennainen osa kesänviettoa. Monet viihtyisät ravintolat, kahvilat ja oleskelupaikat skeittipuistosta uimarantaan ovat löytäneet paikkansa Rantapuistosta tai sen tuntumasta. Järvenpää on yksi Keski-Uudenmaan vetovoimaisimmista kasvukeskuksista. Pääradan ansiosta liikkuminen muun muassa Helsingin suuntaan on vaivatonta, ja keskustasta löytyy oikeastaan kaikki, mitä arjessa tarvitaan.

Toivottuja tilaratkaisuja

Olemme kuunnelleet asiakkaitamme kotien suunnittelussa. Kaikkiin Joutsenen ja Kurjen koteihin tulee lasitettu parveke, moniin myös vaatehuone. Isoimpiin asuntoihin on suunnitteilla tyylikkäät keittiösaarekkeet sekä erillis-wc:t. Ylimmän kerroksen asuntoihin tulee ylelliset kattoterassit, joissa on myös säilytystilaa vaikkapa ulkoiluvälineille. Pienemmät neljän huoneen asunnot voi helposti muuttaa myös kolmioiksi.

Asuntoja myy

Haluatko tietää taloyhtiöstä lisää?

i

Jätä yhteystietosi tai kysy lisätietoja. Otamme sinuun yhteyttä pian.

Täytä lomake

Taloyhtiön tiedot

Sijainti