Kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on Kahvikortteli-hanke?

Lemminkäinen rakentaa Pauligin vanhalle paahtimotontille Vuosaaressa neljä asuinkorttelia, joihin tulee yhteensä 17 asuntoyhtiötä ja koteja noin 2 000 ihmiselle.

Missä Kahvikortteli sijaitsee?

Kahvikortteli rajoittuu Vuosaaren Aurinkolahdessa Gustav Pauligin katuun, Kahvikatuun, Bertha Pauligin katuun ja Leikosaarentiehen.

Milloin asunnot valmistuvat?

Kahvikorttelin rakennustyöt alkoivat vuonna 2012 ja koko neljän asuinkorttelin Kahvikortteli on valmis arviolta vuonna 2022.

Millaisia taloja ja asuntoja alueelle tulee?

Talot ovat 5–12 kerroksisia, ja niihin tulee sekä omistus- että vuokra-asuntoja. Tiedotamme rakennustöiden etenemisestä sekä myynnissä olevista alueen asunnoista mm. näillä sivuilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Tuleeko Kahvikortteliin muuta kuin asuintaloja?

Asuinrakennusten yhteyteen tulee myös liiketiloja. Esimerkiksi Asunto Oy Helsingin Mutteripannuun valmistui neljä katutason liiketilaa.

Miten uusien asukkaiden pysäköinti on järjestetty?

Maanalaisissa pysäköintihalleissa on runsaasti pysäköintipaikkoja. Niistä on mahdollista ostaa useampikin autopaikka, kysy lisää asuntomyynnistä.

Milloin rakennustöitä tehdään?

Teemme töitä maanantaista perjantaihin klo 07–15.30. Satunnaisesti joudumme jatkamaan töitä arkisin klo 18 saakka ja viikonloppuisin klo 07–15.30. Betonivalut kestävät ajoittain läpi yön johtuen pintatöiden oikea-aikaisuudesta, säätilojen mahdollisista vaikutuksista sekä jälkihoidon tarpeesta.

Millaista häiriötä työmaa voi lähialueella aiheuttaa?

Kulloinkin käynnissä olevista louhintatöistä, betonikuljetuksista ja betonivaluista aiheutuu mm. ajoittaisia äänihaittoja ja liikenteen pysäytyksiä.

Tehdäänkö töitä myös öisin?

Kerrosten rakenteellisten betonivalujen yhteydessä joudumme valitettavasti tekemään pintatöitä ajoittain läpi yön.

Mistä saan lisätietoja tulevista asunnoista?

Lue lisää Kahvikorttelista ja sinne rakennettavista asunnoista asuntosivustoltamme. Voit tilata lisätietoa myytävinä olevista asunnoista myös postitse.

Voit kysyä lisätietoja Lemminkäisen asuntomyynnistä puh. 0800 95005 (maksuton) tai sähköpostitse asuntomyynti.helsinki@lemminkainen.com.

Millainen Kahvikortteli on asuinalueena?

Rakennukset ovat 5–12 kerroksisia, julkisivut ovat muurattua tai graafista betonia. Asuntojen pysäköintipaikat sijaitsevat pihakannen alla, ja pysäköintipaikoista on pääsy hissillä omaan kerrokseen.

Asuinkortteleiden sisälle ja välille rakennetaan puistomaisia pihoja ja aukioita. Kahvikortteli sijaitsee Vuosaaren Aurinkolahdessa, jossa on erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet sekä metroyhteys keskustaan.

Mitä palveluja sieltä löytyy?

Kävelyetäisyydellä ovat Vuosaaren metroasema ja kauppakeskus Kolumbus; koulut, päiväkodit ja kaupat sekä kirjasto ja urheilukeskus. Meri uimarantoineen ja venesatamineen sijaitsevat vieressä, samoin Uutelan ulkoilualueet.

Onko asumisessa huomioitu erityisryhmiä, kuten liikuntaesteisiä?

Kaikessa asuntorakentamissa on huomioitu esteetön liikkuminen. Parkkihallista on hissillä suoraan pääsy omaan asuinkerrokseen, kynnykset ovat matalia, ja asunnoissa on mm. tilavat kylpyhuoneet. 

Kahvikortteli referenssinä

Lue Kahvikorttelista referenssinämme

Ota yhteyttä

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu
Salmisaarenaukio 2
00180 Helsinki

Puh. 0800 95005

Puhelu on maksuton.

Sähköposti