Kahvikorttelin työmaatiedote 21.11.2014

Tiedote Kahvikorttelin naapurustolle


Lisää informaatiota Lemminkäinen-konsernista osoitteesta www.lemminkainen.fi

Rakenteilla olevista asunnoista löydät lisätietoa osoitteesta http://www.asunnot.fi/

KAHVIKORTTELI YLEISTÄ

  • Elementtiasennuksen takia raskas liikenne sekä maarakennuksen työkoneet saattavat aiheuttaa melua ja häiriötä. Louhintatöistä aiheutuu edelleen väliaikaisesti meluhaittaa, pahoittelumme tästä. Toivoisimme kävellen tai pyöräillen liikkuvan naapuruston käyttävän heijastimia, jotta työmaalle ajavan henkilöauto- ja työkoneliikenteen olisi helppo havaita Teidät pimeinä aamun tunteina!

AS OY HELSINGIN KAHVIMYLLY

  • Julkisivumuuraus etenee. Lisäksi olemme aloittaneet pellitystyöt julkisivuilla ja parvekkeilla. Parkettiasennustyöt on aloitettu, panelointityöt käynnistyvät tulevalla viikolla.

AS OY HELSINGIN KAHVIPANNU

  • Kahvipannussa runkotyöt etenevät aikataulun mukaisesti. Tulevalla viikolla jatkamme 5. kerroksen elementtiasennusta sekä valmistaudumme tuleviin vesikattotöihin huolellisella ennakkosuunnittelulla. Tulevalla viikolla valupäiviä ovat ainakin pe 28.11.

MOKKAPARKKI

  • Mokkaparkin maarakennus- ja perustustyöt jatkuvat länsi- ja eteläpuolilla. Louhintatyöt jatkuvat tulevalla viikolla, pahoittelemme naapurustolle aiheutuvaa häiriötä. Tulevalla viikolla valupäiviä ovat näillä näkymin ainakin ti, to ja pe.

 

Mittamies Kahvikorttelissa

Mittamies Kahvikorttelissa